Pieterman Metaaldetectors

het juiste adres voor het kopen van metaaldetectors

Pieterman Metaaldetectors: úw dronewinkel

Koop uw drone in de dronewinkel van Pieterman Metaaldetectors uit Usquert en ervaar het plezier van vliegen met dit onbemande luchtvaartuig. Wij verkopen verschillende exemplaren voor zowel beginners als professionals. Drones zijn niet alleen een prachtige hobby, ze vormen tevens een veelbelovende toekomst voor bedrijven.

Voor de hobby en professionele doeleinden

Van een minidrone en fun drone tot aan een cameradrone, racing drone en GPS-drone: bij ons vindt u het allemaal. Onder de naam Pieterman Drones verkopen wij diverse eenvoudige varianten die vooral zijn bedoeld om het plezier van het vliegen met een drone te ervaren. Daarnaast verkopen we professionele drones die voorzien zijn van een gestabiliseerde camera én die geschikt zijn voor allerlei soorten inspecties: van een dakinspectie en zonnepaneleninspectie tot aan een landinspectie en aardbevingsschade-inspectie. De producten zijn allen afkomstig van gerenommeerde merken zoals DJI, Hubsan, Walkera, Yuneec, Parrot, WLtoys en XK. In de meeste gevallen raden wij een DJI-drone aan. Dit exemplaar staat wereldwijd namelijk ver bovenaan.

Proefvliegen en demonstraties

Wilt u een drone bestellen, maar weet u niet welke bij uw situatie past? Neem contact met ons op of kom langs bij onze droneshop in provincie Groningen voor persoonlijk advies. Naast onze winkel is een grasveld gelegen waar u kunt proefvliegen en waar wij demonstraties verzorgen. Tijdens zo’n demonstratie geven we u de nodige uitleg, zodat u straks precies weet hoe het apparaat moet instellen en waar u allemaal aan moet denken. Een drone is tenslotte geen speelgoed, maar een luchtvaartuig. Voor speciale aanpassingen bent u bij ons eveneens aan het juiste adres.

Een drone kopen bij Pieterman Drones? Breng een bezoekje aan onze dronewinkel. Meer informatie over onze drones met camera en drones zonder camera vraagt u op door te bellen naar 085-8881618 of door het contactformulier in te vullen. Een drone kopen doet u natuurlijk bij de dronespecialist!

Meer weten?

Neem contact op met Pieterman Metaaldetectors!