Pieterman Metaaldetectors

het juiste adres voor het kopen van metaaldetectors

Metaaldetector kopen bij Pieterman Metaaldetectors

Wilt u een metaaldetector kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Pieterman Metaaldetectors uit Usquert. Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands metaaldetectors voor beginners én professionals. Dankzij onze eigen ervaring met deze producten vindt u bij ons vast en zeker de beste metaaldetector.

Persoonlijk advies voor iedereen

Vooral wanneer u een startende zoeker bent begeleiden we u het liefst bij de aanschaf van uw allereerste metaaldetector. Dit omdat er nogal wat bij de aankoop komt kijken en u natuurlijk wel een juist apparaat voor uw situatie nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld metaal gaan zoeken op een zoetwaterstrand? Of gaat u aan de slag op een zoutwaterstrand? Daarnaast kunt u bij ons een speciale metal detector kopen voor onder water of die gevoeliger is voor goud. Zo hebben we voor elke situatie gegarandeerd dé perfecte metaaldetector te koop, zelfs als het om een metaaldetector voor een kind of professional gaat. Gevorderde zoekers voorzien we eveneens graag van persoonlijk advies. In veel gevallen gaat het tenslotte om een dure aankoop en met ons enorme aanbod is het maken van een keuze vaak lastig. Wij zijn officieel dealer van onder meer Minelab, Teknetics, Nokta, White’s, XP, Makro Detector, Rutus en Deteknix.

Zoekt u naar een goedkope metaaldetector? In ons assortiment vindt u evengoed een aantal occasions die wij voor verkoop grondig nalopen en waar nodig van nieuwe onderdelen voorzien. Op deze manier weet u zeker dat een metaaldetector kopen bij Pieterman Metaaldetectors een goede keuze is. Op alle nieuwe en gebruikte exemplaren krijgt u overigens altijd een passende garantie.

Demonstratie op maat

Een metaaldetector testen is tevens mogelijk indien u een bezoekje brengt aan onze shop. Naast onze winkel is een grasveld gelegen waar wij met genoegen een demonstratie voor u verzorgen. Tijdens deze presentatie leert u meer over de werking, toepassingen, wetgeving en gedragscodes omtrent de metaaldetector. Ook vertellen we u waar u aan moet denken, tegen welke storingen u kunt aanlopen en voor welke gronden het apparaat geschikt is. De demonstratie is volledig gratis en voeren we al uit vanaf 1 persoon.

Kom uw metaaldetector kopen in de winkel van Pieterman Metaaldetectors of kies ervoor uw metaaldetector te bestellen via de webshop. Heeft u nog vragen over een metaaldetector voor beginners of juist voor professionals? U bereikt ons via het telefoonnummer 085-8881618 of via het contactformulier. Kom ook gerust eens bij ons in provincie Groningen langs. Wij zorgen dat u spoedig metalen voorwerpen en objecten kunt opsporen.

Meer weten?

Neem contact op met Pieterman Metaaldetectors!