Pieterman Metaaldetectors

het juiste adres voor het kopen van metaaldetectors

Metaaldetectoraccessoires bij Pieterman Metaaldetectors

Pieterman Metaaldetectors beschikt over een enorm assortiment met verschillende metaaldetectoraccessoires voor zowel beginners als professionals. Wij geven iedereen graag professioneel advies en weten altijd een oplossing voor iedere situatie. Alle producten zijn met zorg geselecteerd en uitvoerig door onszelf getest.

Uiteenlopende accessoires

Heeft u een metaaldetector gekocht? Met de detector alleen bent u er nog niet. Om het detecteren van metaal optimaal uit te voeren heeft u verschillende accessoires nodig. Artikelen zoals koptelefoons, laders, batterijen, zoekspoelers, stelen, zeefscheppen, vergrootglazen en muntloepjes zijn eigenlijk onmisbaar. Daarnaast kunt u uw uitrusting en apparaat uitbreiden met handige producten. Denk bijvoorbeeld aan een metaaldetectortas, muntstandaardjes, een weegschaal, kleding, een regenhoes, reinigingsapparatuur en schotelbescherming. Kom gerust eens bij ons in provincie Groningen langs om u te laten voorzien van persoonlijk advies. Wij bespreken samen met u uw wensen en situatie én bekijken vervolgens welke metaaldetectoraccessoires of gouddetectoraccessoires u absoluut nodig heeft.

In onze winkel hebben we tevens een metaaldetectorpakket voor u klaarstaan wanneer u een beginnende zoeker bent. Professionals adviseren we om andere artikelen aan te schaffen. Laat u eerst door een van onze deskundigen voorzien van advies, voordat u een keuze maakt. Wij zijn overigens importeur van Mars MD-zoekspoelen, waardoor we deze artikelen aan bedrijven door heel Nederland kunnen verkopen.

Metaaldetectoronderdelen

Verder vindt u in ons assortiment diverse metaaldetectoronderdelen die afkomstig zijn van gerenommeerde merken als AKA, Garret, Minilab, Nokta, Tesoro, White’s en XP. Hierbij gaat het onder meer om een schroefset, camlock, bungee, armsteun en pinpointer. Deze onderdelen voor de metaaldetector kunt u uiteraard zelf monteren, maar natuurlijk kunt u ook een afspraak bij ons inplannen en ons de montage laten verzorgen.

Koop uw accessoires voor de metaaldetector of accessoires voor de gouddetector in de fysieke winkel in Usquert of in de webshop van Pieterman Metaaldetectors. Meer informatie over onze metaaldetectoraccessoires vraagt u op door te bellen naar 085-8881618 of door het contactformulier in te vullen. We komen spoedig bij u terug.

Meer weten?

Neem contact op met Pieterman Metaaldetectors!