Pieterman Metaaldetectors

het juiste adres voor het kopen van metaaldetectors

Vismagneet kopen bij Pieterman Metaaldetectors

Pieterman Metaaldetectors is hét adres wanneer het gaat om een vismagneet kopen. Onze vismagneetwinkel heeft een uitgebreid assortiment met sterke magneten die verschillende gewichten kunnen tillen. Magneetvissen is een laagdrempelige, leuke en eenvoudige hobby die iedereen kan uitvoeren. Bovendien vindt u bij ons voor elke situatie een goedkope vismagneet.

Hoogwaardige en sterke magneten

Onze vismagneten zijn gemaakt van neodymium: het sterkste magnetische materiaal op aarde. Een neodymiummagneet is drie keer zo sterk als een gewone ferrietmagneet. Dit maakt het product zeer geschikt voor het echte zware werk en zo dus ook voor magneetvissen. Al onze artikelen zijn voorzien van beschermingsmateriaal om te voorkomen dat deze uit elkaar spatten of snel beschadigen. Op deze manier bent u overigens verzekerd van een langere levensduur. Voor iedere situatie hebben wij gegarandeerd dé perfecte vismagneet te koop. Een neodymiummagneet kopen doet u daarom bij Pieterman Metaaldetectors uit provincie Groningen!

Diverse toepassingen

Iedere vismagneet is afkomstig van ons eigen merk Redlabel. De touwen zijn bij de prijs inbegrepen. Het enige wat u nog hoeft te doen is de neodymiumvismagneet aan het touwtje bevestigen en in het water gooien. Zo kunt u al snel magnetisch materiaal opvissen uit verschillende wateren. Door oorlogen en de vele boten die regelmatig over de wateren varen, valt er eigenlijk overal wel iets waardevols te vinden. Van een verkeersbord tot aan een kanonskogel. De prijzen beginnen al bij € 19,95 en de sterktes lopen uiteen van 58 kg tot aan 500 kg. Wel is het zo dat u met de magneten alleen ferrometaal kunt vangen: dit is materiaal waarbij ijzer het voornaamste bestanddeel vormt.

Wilt u een magneet kopen voor magneetvissen? Dat kan door een bezoekje te brengen aan onze winkel in Usquert of door uw product te bestellen in onze webshop. Vragen stelt u door te bellen naar 085-8881618 of via het contactformulier. Een vismagneet kopen doet u natuurlijk bij Pieterman Metaaldetectors!

Meer weten?

Neem contact op met Pieterman Metaaldetectors!